Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Aktivne teme Neodgovorjene teme
Iskalne možnosti
Zoran je napisal/a:Pippo je napisal/a:Več delamo na sebi (več vzorcev, prepričanj, občutkov se rešimo), hitreje pride sorodna duša do nas.
Potrebno se je tudi odpreti za sorodno dušo, da pride v naše življenje, ter da jo znamo prepoznati ko pride.
Zoran kaj lahko to še malo bolj razložiš. To je mišljeno da očistimo vzorce v meditaciji ter liniji hare?
Pozdravljen Pippo,
kaj točno želi, da razložim?
Na kašen način delati ali kako se odpreti ali misliš na kaj drugega?
Tako ja, na kakšen način delati ter kako se odpreti?
Več delamo na sebi (več vzorcev, prepričanj, občutkov se rešimo), hitreje pride sorodna duša do nas.
Potrebno se je tudi odpreti za sorodno dušo, da pride v naše življenje, ter da jo znamo prepoznati ko pride.
Zoran kaj lahko to še malo bolj razložiš. To je mišljeno da očistimo vzorce v meditaciji ter liniji hare?
Se strinjam, del mene se tega zaveda, del pa rine kontra. Je pa seveda drugače ko ti nekdo drug pove to.
Treba biti odločen, ter pozitivno naravnan. Hvala Tina 
Pozdravljeni,
imel bi eno vprašanje glede službe. Trenutno končujem študij, in seveda že nekaj časa iščem službo, vendar me dosti stvari moti, ali ovira glede aktivnega iskanja. Mogoče je tudi razlog da bom bil (po vsej verjetnosti) dostikrat zavrnjen (na razgovoru, ali da sploh ne bom dobil odgovora), da bo mogoče tudi veliko časa šlo za iskanje službe... kot tudi to da doma na mene starši pritiskajo glede službe, in ko pritiskajo imam še večji odpor. Strinjam se, delati je potrebno in od tega ne bežim.
Zanima me kje je napaka, ali v meni, ali kje drugje, ali tudi mogoče kaj bi moral narediti da to spremenim?
Hvala za odgovor in pomoč!
Tina je napisal/a:Kaj pa je več od naključja
?
Prilike so, ostalo moramo narediti pa sami ...
:prst:
Res je. 
Pozdravljeni,
tudi jaz bi rad delil z vami svojo izkušnjo, ki se mi je pripetila nedavno. Ko se meditiral mi je med meditacijo prišla misel o eni znanki ki mi je drugače zelo simpatična. Še isti dan sem šel na pijačo, in naletel ravno na njo ko je s kolegom pila kavo.
Naključje ali kaj več?
Tina je napisal/a:Pippo, točno tako. Kar s posnetkom, pusti se vodit. Glede meditacije, naredi, kot začutiš. Nekaj časa že mora biti, da se zavestno odpreš, in kot je rekel Zoran - brez kompliciranja. Enostavno pomisli to misel - 'odpiram se ...', Lahko rečeš tudi na glas. Pomaga tudi, če usmeriš pozornost na področje srca. Ko boš začutil, da nisi več v stanju razmišljanja, ampak čutenja, pusti, da iskreno steče skozi tebe energija čiste misli in čistega namena. Ponavljaj čiščenje omejitev po potrebi, dokler ne boš res začutil, da lahko zaupaš v svoje želje, takrat boš lahko ustvaril vibracijo, ki bo pritegnila, kar iščeš. Srečno!
Tina hvala za pomoč, zdaj sem mi nekak sestavljajo delci v celoto. 
Zoran je napisal/a:Pippo je napisal/a:že nekaj časa spremljam vaš forum, kjer se najde mnogo uporabnih stvari, in ker sam iščem določene odgovore verjamem da mi lahko date kakšne iztočnice ali informacije.
Problem je, da ne morem najti (ali spoznati) punco s katero bi imel kaj več kot prijateljstvo(zvezo). Dostikrat se mi je že zgodilo da ko sem spoznal neko punco ter sva se nekaj časa družila, ni hotela nič več kot prijateljstvo. Iz tega mi se porajajo marsikatera vprašanja, ali delam kaj narobe, ali sem preveč neučakan, ali se stvari vlečejo iz mojih prejšnjih vez, ali je usoda taka? Ali pa mogoče pričakujem preveč?
Pozdravljen Pippo,
najprej ti priporočam, da spustiš ven iz sebe pričakovanja, kakšen naj bi bil odnos.
Nato: osebe lahko pri tebi začutijo to, da nosiš v sebi odvisnost, oziroma idealiziranje partnerke.
Naredi linijo hare, ki jo najdeš na prvi strani ter pojdi skozi postopek http://www.pesem-duse.com/forum/viewtopic.php?id=588, in se osvobodi odvisnosti in idealiziranja.
Ko se osvobodiš teh omejitev, se v meditaciji odpri, za partnerko/e, ki ti je/so namenjene za to življenje – Priporočam: Odpiram se za partnerko, ki mi je namenjena (brez kakšnega kompliciranja).
Prej pa še očisti vzorce, misli,.. – tistega kar nočeš glede partnerstva in nato se vprašaj: kaj si želim in usmeri energijo (čustva, misli, slike,..) v to kar si želiš.
Ko boš sam v sebi siguren in ustvaril to vibracijo, ki jo želiš, boš dobil tisto kar si želiš (kot je v najvišje dobro), oziroma tisto kar rabiš (dogovor duš).
Zoran najlepša hvala za odgovor ter pomoč.
Ker sem še začetnik glede meditacije ter s tem tudi linije hare me zanima, če je najbolje za mene kot začetnika da začnem z audio posnetkom linije hare ter grem po vrstnem redu?
Kar se tiče meditacije, ali je pomembno časovno koliko se meditira? Ter kaj bi pomenilo točno da se v meditaciji odpiram za partnerko/e? Da svoje misli preusmerjam v to stvar?
Hvala za informacije.
Pozdravljeni,
že nekaj časa spremljam vaš forum, kjer se najde mnogo uporabnih stvari, in ker sam iščem določene odgovore verjamem da mi lahko date kakšne iztočnice ali informacije.
Problem je, da ne morem najti (ali spoznati) punco s katero bi imel kaj več kot prijateljstvo(zvezo). Dostikrat se mi je že zgodilo da ko sem spoznal neko punco ter sva se nekaj časa družila, ni hotela nič več kot prijateljstvo. Iz tega mi se porajajo marsikatera vprašanja, ali delam kaj narobe, ali sem preveč neučakan, ali se stvari vlečejo iz mojih prejšnjih vez, ali je usoda taka? Ali pa mogoče pričakujem preveč?
Hvala za pomoč.
Najdena sporočila [ 9 ]