26

(26 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Pri meni je glede delavnice zelo zanimivo. V začetku sem lepo nadgrajeval in delal, tako da sem dosegel svoj cilj. S tem sem zelo zadovoljen, doma sem dokončal prostore za svoje delo in začel delat. Po korakih sem se tudi začel promovirat in šlo je presenetljivo dobro, po tem pa se je kar na lepem ustavil pritok strank.

Nekaj dni sem se ubadal s tem zakaj mi kar prestavljajo termine in ne pridejo na že dogovorjene. Med drugim sem tudi ugotovil, da je zame pomembno, da se nučim neko stanje tudi ohranjat.  Med drugim sem zaznal tudi, da sem tako vezan na službo, da imam vzorec, če mi bo šlo predobro v privatnam delu  bom mogel zapustit službo. Ko sem to razrešil so se že počasi pojavili novi klici za termine. Zanimivo, da je bilo tako že enkrat prej, ko je bilo kakšen dan maj zanimanja sem šel delat na sebi in kmalu se je pokazalo tudi v praksi.  Zanimivo pa je, da sem vedno vedel oz čutil  v kateri smeri moram iskat odgovore, ki so lahko na čisto drugem področju, pa mi je to kasneje koristilo.

Če ima kdo še kakšno idejo ali kaj zana glede zastoja, dobrodošli.

27

(40 odgovorov, vpisanih v Razno)

Karmična diagnostika  :prst:
hvala zanjo
Ima mogoče kdo za podarit ali poceni prodat Ogorevčevo knjigo Alternativna medicina v športu?

Pred kratkim sem imel tudi sam intenzivno izkušnjo sprejemanja temnega dela sebe. Včasih sem mel strah kot, da je preveč vsega in ne bom mogel razreševat kar bo prišlo na dan oz. živet s tem. Seveda sem se po tem rajši videl olepšanega, boljšega, brez napak. Pa tudi lastnosti drugih, ki so me opozarjale na moje napak sem rajši obsojal in ocenjeval, kot pa da bi jih sprejel pri sebi. Na srečo sem imel pomoč, da je lahko steklo.

Pri tem mi je ful pomagal občutek pretočnosti. V smislu: OK takšen pač sem, bom že dal ven kar bo treba in ko bo treba. Zdaj se upazujem kako funkcioniram , ko si ne skrivam več svojih temnejših plati. Sigurno mi ni treba več porabljat velik energije, da jih tlačim in preusmerjam na druge.  Se mi pa bolj pojavlja, da zdaj ko nisem več tako samoidealiziran, moram bolj izbitirat svoje vedenje. Prej je bil samo idealna varianta kakšnih odzivov, zdaj pa mi bolj prihaja tudi takoj tudi kakšena ideja o npr. nesramnosti, ki sem jo prej uspešno skrival pred sabo.  Sem pa videl, da me je ta igra vlog in prailagajanje v situacijah zelo izčapavalo, ker sem se hotel kazati polepšan pred samim samo in drugimi.  Zdaj se počutim tudi bolj celega in tudi energijsko gostejšega. 

Pa še to če bo komu koristilo: zvečer po izkušnji se mi je za žival za podporo pri ohranjanju sprememb prišla pomagat : PANDA! big_smile  :srcek:

Običajno, ko se nekdo odseli fizično počisti prostor za sabo, to je tudi na nek način poslavljanje in energijsko čiščenje. Ti bi to naredila samo bolj poglobljeno in če čutiš, da je to potrebno naredi tako kot je v najvišje dobro.  Sicer gre za spremembo prostora, ki je še pomben zate, lahko tudi kako še kako drugače in te vleče nazaj v preteklost, v dobre stare čase.   Poglej si še to, morda bi pa še tu kaj spremenila? Ja začutim kot, da te vleče tja. NI več delčkov tebe tam, te pa vleče.
V nove stanovalce ne bi direktno energijsko posegala, jim ustopala v njihovo polje in spreminjala. Energijske premike pa v tem času itak povzroča vse okoli nas, ali smo pripravljeni ali ne.  Mogoče pa so glih zdej pripravljeni in bi jim tako pomagala? Kako pa veš, da niso? Verjetno se tudi njihova vibracija spreminja.

30

(125 odgovorov, vpisanih v Šamanizem)

Urška je napisal/a:

:prst:

Če se ukvarjamo intenzivno s šamansko realnostjo oz. energijskimi svetovi, sčasoma upade želja po ZF filmih ...  smile

:prst:  :prst:  :prst:
čsto res, takšni filmi postanejo kar dolgočasni,  sam svojega nosoroga vedno sabo vzamem oz. on mene:) Mi je bila pa tudi zanimiva izkušnja, da sva z nosrorogom srečala medveda med energijskim čiščenjem prostorov, ko sem smo delno čistili tudi skupinske prostore ne samo določeno stanovanje,  ki me je ustavil in mi sporočil, da je dovolj in ob on prevzel.   Sem se spomnil na medveda, enkrat sem mel tud ful dobro izkušnjo, ko sem potoval po gozdovih in srečal medveda in mi je naročil, da se uležem in mi je naredil neke vrste "živalski reiki" energija je čudovito stekla čez ledvice :srcek:

Z dinozavri pa sem se srečal samo nekjkrat, ko sem preverjal kaktera žival bi mi lahko še pomagala pri prizemljtvi. Za to so mi lepo pomagali, glede srca pa nisem opazil nič posebnega.

31

Urška je napisal/a:
dadas je napisal/a:

Čisto druga časovna zaznava se mi pojavi.

Verjetno zato, ker dejansko izhajajo iz nekega drugega obdobja in prostora, ki nam je dejansko nekoč bil dostopen, vendar smo se skozi čas zanj zaprli in ga po večini ne zaznavamo več.

V običajni realnosti se nam zmaji in podobna bitja zdijo kot pravljice, v neobičajni, šamanski realnosti, pa njihov duh oživi in na lastni koži lahko začutimo da so še vedno zelo živi in prisotni.

Pomembno pa je pri teh mitoloških bitjih še nekaj - dobro je obvladati prehode med običajno in šamansko realnostjo (še posebej, da se zmoremo v popolnosti ozemljiti po potovanju po teh mitoloških svetovih), ker obstaja nevarnost, da se izgubimo v časovnih zonah. Veliko ljudem se je to že zgodilo, ko so zajadrali v "pravljice" in niso znali več najti poti v resničnost. Zlahka pa se zajadra zato, ker nam je po čustvih ta realnost zmajev, čarovnikov in mitoloških bitij blizu, saj je ta realnost bila nekoč ena izmed realnosti zemlje in jo je veliko izmed nas živelo. Vendar trenutno ta realnost ni naša prava realnost, je lahko samo v pomoč pri šamanskem potovanju. Živimo v 21. stoletju in se je potrebno prilagoditi temu času. Samo toliko vsem v opozorilo.

Hvala za opozorilo, o tem sem razmišljal že prej, zato niti nisem šel  takoj z njimi na šamansko potovanje. Najprej so se mi sami začeli pojavljati v meditaciji. Prvič je bilo to v savni, ko sem imel malo svoj um na počitku in sem začel sodelovat z njimi brez njegovega upora.  Največ so mi pomagali ravno tako kot praviš pri velikih sprmembah in utrjevanju teh.

Časovno perspektivo sem pa zaznal kot neko novo možnost pogleda na kakšno težavo ali proces, ki bi ga radp pospešil pa traja in se mi zdi, da se počasi premika. Po tem pogledu pa sem kot bi gledal z distance dolgoživosti. Npr. nekoga, ki je star že stoletja in je dovolj izkušen in moder, da se ne "sekira" zaradi malenkosti, kot so težave v službi. Po tem sem videl kaj je tisto bistveno, izziv vreden moje pozornosti in kaj ne. So bile zanimive izkušnje. Za prizemljevanje med in po tem pa sem sodeloval z mojim nosorogom in uporabil eterično olje vetivra.

32

Mene pa zanima, kakšne izkušnje imate kadar v šamanskem potovanju ali kako drugače sodelujejte z zmaji?
Jaz sem sem imel dolgo kar precejšen odpor in strah. Zdaj pa vedno večkrat pridejo in mi je všeč, kako mi pomagajo transtormirat kakšno stvar. Še posebej kaj kar  je povezano z umom.  Včasih me kar "prekurijo" s svojim obnjem.

Zaznavam jih tudi kot zelo inteligentne in energijsko močne. Zanimivo mi je, da čutim neko kombinacijo prizemljevanja in odprtosti za druge perspektive, predvsem v smislu delovanja na dolgi rok. Čisto druga časovna zaznava se mi pojavi.

Jaz sem bil na Osebni ponovni povezavi prejšnji vikend in je bilo prijetno.  Lepo se je čutilo kako se posamezne točke - blokade odpirajo in kako se mi je vzpostavil pretok energije. Bil je občutek kot, da se je zgodil eleganten prebij energije in da bo zdaj tok energije lažje ohranjat.  Dobil sem tudi občutek (pa ne vem, če je povezano točno s tem), da bolj jasno vidim način kako delovati na nekaterih področjih, kjer sem kaj odlašal ali delal z naporom.

Sem pa tudi opazil spremembo pri praktični uporabi skalarnih valov, tudi jaz se lažje prizemljujem in tudi na način, ki mi bolje ustreza.  Pa tudi kadar delam terapijo s skalarnimi valovi drugim, bolje teče in preizkušam kako to lahko združim z masažo. Opazil sem, da se mišice in mišični vozli veliko lepše sprostijo, če to dvoje združujem.

Moja izkušnja z včerajšnim procesom je takšna, da sem ga izvedel skupaj z ženo in tudi za sina. Se mi je pa že dan prej zdelo, ko sem prebral postopek, da bo močno vplival name. Ob enajstih nisem imel časa, se pa že čutil, da se nekaj dogaja predvsem v drugi čakri.

Zvečer med postopkom sem čutil veliko olajšanje in razbremenitev in sem videl kako se mi je odvalilo breme z ramen, ki je bilo zažrto vame od zunaj. Takoj po procesu sem se počutil tudi fizično precej lažjega. Ponoči pa sem še sanjal, da sem poletel kot slavček in zažvrgolel s polnimi pljuči. Vse skupaj mi je bilo lepo in prijetno, komaj čakam, da vidim tudi kakšni bodo dolgoročne spremembe. Vzorec, ki sem ga še sam dodal zase, je vzorec sramu in nesposobnosti. 

Žena pa ni občutila kaj posebnega, sem pa sam opazoval nas vse tri in sem videl spremembe, še posebej lepo je bilo pri sinu, ki se je zelo odprl spremembam in je bil v čudovitih barvah. Super je bilo, da se je procej delal skupinsko, ker se je čutilo, da so energije res lepo in hitro stekle.

Kar se pa zgornje debate tiče, menim da  z razrešitvijo nakterih vzorcev, glede la teh nisem več ujet v zakon karme. Gotovo mi ostane še precej dela, verjamem pa, da je z dvigom zavesti učenje hitrejše in ni potrebno dolga leta predelovati nekega vzorca. Ker pa je bil proces izpeljan kolektivno, sem s sodelovanjem pomagal tudi drugim in hkrati tudi oni meni.  Mogoče pa smo tako tudi nekaj prispevali k dvigu zavesti celotnega naroda ali pa povečali kritično maso, ki dela na sebi na tak način.
Hvala vsem za podporo in sodelovanje.

35

tipkarski škrat se je pojavil smile bom kar nadaljeval:
... če se pripravim na kakšno, jo po tem tudi uresničim! Po delavnici, sem bil tudi na dveh službenih izobraževanjih in sem užival. Prej se mi ni še nikoli to zgodilo, ker sem na to gledal kot obveznost.   

Ne vem kaj sem še hotel napisat, se mi pa zdi, da sem pisal pred kakšnim mesecem, ne pa pred par dnevi. Po vsaki delavnici se  mi začne veliko stvari dogajat. Po tejle pa jih je še posebej veliko oz. na nek način mi informacije kar same prihajajo in kmalu po namigu sem že v akciji. Na nekaterih področjih pa je bilo prav pretresljivo, v službi npr. sem v stiku z ljudmi, ki veliko manipulirajo in izkoriščajo. Nenadoma pa je bilo vsemu konec (verjetno je tudi numerološka povezava) jaz pa sem ugotovil, kaj sem se iz tega učil oz. zakaj se mi je to dogajalo.  Pri tem je bilo fascinantno kako je teklo vzporedno  usklajeno sesuvanje in zame pritok informacij in spremembe in nove energije.

36

Tudi meni je bila delavnica čudovita,  prve dni po njej sem intenzivno sanjal in se počutil globoko spremenjenega.
Bolj sem miren in nekatere stvari so šle ven dobesedno iz kosti...  Počutje pa mi je precej nihalo od globoke sproščenosti do viška energije in popolne budnosti dolgo v noč.  Tudi  vsakodnevno delam majhne izvedljive manifestacije, kar me nadihuje in veseli, ker če se pripravim za kakšno

37

(153 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Udeleženci prve delavnice Pesem Duše kako ste kaj?
Jaz sem vedno bolš. Po tem času mi bolje uspeva rešavet  svoje probleme, seveda mam še padce, ampak se mi uspe hitreje pobrat in delovat v naprej. Tako, da imam manjša nihanja kot včasih. Lahko bi rekel, da sem v boljši psihični in duhovni kondiciji (tudi telesni). Na sebi sicer delam tako pogosto kot mi uspe in ko začutim, vsaj nekaj pa naredim zase vsak dan.    Najbolj pa sem vesel in ponosen, da mi uspeva realizirat kakšne stvari, ki sem jih npr. lani še imel za neuresničljive/nemogoče zame. Tako lažje in več delam zase, za dušo.   cool
Imam pa še vedno kakšne svoje stare fore npr. težko se pohvalim... sem kar odlašal s tem zapisom.

Barbiiy,
Zoran in Neo sta ti že odgovorila in tudi jaz se strinjam, ja pomembno  v takšnih situacijah imeti rad tudi sebe, se ceniti in imeti svoje potrebe za pomembne. Po mojih izkušnjah pa je bilo takole, da sem z delom na sebi počasi opažal, da pridobivam več moči in izkušenj, da znam poskrbeti tudi zase na način, ki ne ogroža partnerice ali sina.  Jaz vadim te stvari tako, da se včasih malo razvajam, si kaj privoščim, si tudi vzamem čas zase. Včasih tudi kakšno stvar, ki naj bi bila samoumevna in jo jaz jemljem kot podrejanje opustim ali pa preverim še pogled iz druge strani, kako partnerica  gleda na to ipd.

V glavmem hočem reči, da sem jaz meje postavil tako, da sem najprej začel uresničevat  svoje želje, pri tem pa nisem rušil vsege pred seboj ali pozabil na družino. Skupaj pa smo s tem vsi veliko pridobili in se imamo lepše. Logično je tudi najino partnerstvo kvalitetnejše, če nisem več v stali borbi sam s sabo in svojo energijo zdaj lahko porabljam za kaj drugega.

lp

Jaz pa pišem z zamudo, bom pa lahko podal malce širši okvir. Pred pribl. mesecem in pol sem opazil oglas za delo in moja prva misel je bila ta služba bo moja. Po tem sem se pa malo "informiral" o ustanovi, načinu dela in dobil večinoma negative iformacije  in skoraj ne bi oddal prijave. Po tem je spet minilo nekaj časa, jaz pa sem vmes pridno delal na sebi bil na novi delavnici in malo pozabil na to dokler nisem dobil vabila na ragovor.  Spet sem ponovil isto malo sem se "informiral" in med drugim so tudi starši nasprotovali menjavi zaposlitve - spoh v vem časih, pa saj ni tako slabo.... in skoraj ne bi šel na razgovor.

Po tem sem s pomočjo Zorana in Urške izvedel Blagoslov dela od prednikov, zase skupaj z ženo in za sina. Zase sem čutil izredno močno energijo in se videl v svetlobi, po procesu pa sem čutil globoko sproščenost in umirjenost glede dela (ne samo glede te službe, ampak tudi vsega ostalega). Hkrati pa sem prosil, da bi se znal pravilno odločiti za novo službo. Danes pa sem končno imel razgovor, na katerega sem prišel izredno sproščen, ves čas pa sem se počutil kot, da sem se prišel samo pofočkat in da je v resnici že vse odločeno in rešeno v mojo korist. Sam sem bil presenečen nad svojo samozavestjo in tudi podporo, ki sem jo čutil. Kasneje pa sem tudi neformalno izvedel, da sem izbran. Zadeva je bila tako lahkotna, kot da bi šel s starim prijateljem na kavo. Najbolj pa je zanimivo to, kako so to sperjeli moji starši, ki se jim kar na enkrat to sploh ne zdi več slaba ideja...

...in da zaključim, vesel sem da sem njihovo podporo lahko začutil tako kmalu in da se je cela zadeva tako dobro rešila.
Urška & Zoran hvala še enkrat  :prst:

40

(153 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Jaz sem pa navdušen nad lahkotnostjo in hitrostjo s katero sedaj lahko delam "domačo nalogo". Cel teden sem jo delal, malo pa sem tudi sam brskal po sebi in sem pri tem užival. Sproti me presenečajo tudi nekateri drugi prijetni stranski učinki npr. v prometnih zastojih se manj razbujam, v službi lažje delam in ločujem kaj je moje počutje kaj pa ne. To mi je super!
Fizično sam nisem občutil velikih sprememb razen utrujenosti, tako da sem si več časa vzel za počitek, je pa sin (star je dve leti) močno zbolel in misli da so tudi moje spremembe delno vplivale na to. 

Všeč mi je bilo tudi, da po delavnici nisem bil evforičen - v smislu jutri sem bom osvobodil vsega in mimogrede rešil svet...
Ampak sem bil navdušen in prizemljen hkrati, bolj mirno samozavesten. Zdaj se prvič v življenju jasno zavedam, da imam prihodnost v svojih rokah in da jo lahko oblikujem po svojih željah.