Pri meni je glede delavnice zelo zanimivo. V začetku sem lepo nadgrajeval in delal, tako da sem dosegel svoj cilj. S tem sem zelo zadovoljen, doma sem dokončal prostore za svoje delo in začel delat. Po korakih sem se tudi začel promovirat in šlo je presenetljivo dobro, po tem pa se je kar na lepem ustavil pritok strank.
Nekaj dni sem se ubadal s tem zakaj mi kar prestavljajo termine in ne pridejo na že dogovorjene. Med drugim sem tudi ugotovil, da je zame pomembno, da se nučim neko stanje tudi ohranjat. Med drugim sem zaznal tudi, da sem tako vezan na službo, da imam vzorec, če mi bo šlo predobro v privatnam delu bom mogel zapustit službo. Ko sem to razrešil so se že počasi pojavili novi klici za termine. Zanimivo, da je bilo tako že enkrat prej, ko je bilo kakšen dan maj zanimanja sem šel delat na sebi in kmalu se je pokazalo tudi v praksi. Zanimivo pa je, da sem vedno vedel oz čutil v kateri smeri moram iskat odgovore, ki so lahko na čisto drugem področju, pa mi je to kasneje koristilo.
Če ima kdo še kakšno idejo ali kaj zana glede zastoja, dobrodošli.