Pozdravljeni, pogosto beremo da so ljudje okoli nas nase ogledalo, mene zanima ali je to res tudi za prijatelje. Imam tezave z eno prijateljico, ki je zelo pogosto uzaljena name, se obnasa bolj pasivno agresivno, zelo utrujajoca je in me zanima ali je to reakcija na mojo notranjost, kaj to moram predelati in zakaj sem v zivljenje privlekla tako komplicirano in tesko osebo. Prosim, ce mi lahko pomagate z nasvetom. Hvala.
1 24.06.2021 06:46:28
Tema: Ogledalo (1 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
2 23.08.2019 03:22:25
Tema: Hrbtenica (1 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Pozdravljeni, prosila bi za nasvet. Opazam da nisem edina v tej situaciji, vse bolj pogosto, posebej zenske, imamo tezave z hrbtenico. Ta mesec je to pri meni kar ekstremno, imam bolecine v zgornjem delu hrbtenice, par dni nazaj me je pa se isijas ulovil, temu vsemu so se pridruzile tezave z avtom in ocetom. Prosim za vpogled moje trenutne situacija, na cem moram delati, pa mogoce tudi na splosno kaksen komentar na temo hrbtenice, z cem je vecinoma povezana tema hrbtenice in vratu. Vnaprej hvala.
3 27.01.2019 14:05:25
Re: Odnosi v sluzbi (3 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Najlepsa hvala, res je, primerjava je super. Predvsem ta riba v obliki sodelavke me najbolj izziva da res prevzamem to odgovornost. Bom upostevala tvoj nasvet, sem ze ponotranjila napisano. Se nekaj sem pozabila napisati, imam dva sefa, od enega je odvisna usoda drugega kateri se skupaj s mano zeli znebiti te sodelavke ker skoduje podjetju. Sva pa oba v nekem strahu ker je ta drugi sef v zelo bliskih odnosih s to sodelavko in ne vemo kako bo na to reagiral. Ce si tako prijazen in mi lahko odgovoris, a mislis da je pametno da se v tej celi zgodbi jaz vmesam in mu, skupaj s sefom kateri zeli da sodelavka gre, tudi moje mnenje povem ali naj se ukvarjam raje z mojimi ribicami in njih pustim da se sami zmenita?
Hvala .
4 16.01.2019 19:11:42
Tema: Odnosi v sluzbi (3 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Pozdravljeni, lepo prosim za nasvet. Iscrpana sem in bi rada vedela kaj pocnem narobe. Imam novo sluzbo kje sem na vodilnem polozaju, imam sodelavko katera se vede kot da je ona tam sefica in mi povzroca stres. Jaz nisem po naravi ukazovalna in imam neke blokade, ko bi morala dolociti jasne meje. Ona zacuti mojo sibkost in jo iskorisca. Imave midve kaj za resiti, ali je to nasplosno zdaj prislo na vrsto v mojem zivljenju in moram enostavno najti to mojo moc in odlocnost? Hvala vnaprej.
5 19.07.2018 17:38:18
Re: Kolena (6 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Vrtnica,
naredi to kar si začutila (to kar ti je Urška napisala).Mi podedujemo po starših, starih starših... stvari, a lahko tudi od drugih, še posebaj, če živimo z njimi. Oziroma drugi v nas lahko sprožijo ali nam prenesejo občutek. Naš strah, da bi recimo imeli isto bolezen kot nekdo drug, lahko v nas sproži enako določene programe. Pa še je načinov za prenos informacij.
V glavnem lahko od obeh- ni pa mus, da bo istočasno.Glede splavov pa naredi sledeće: pojdi v meditacijo, sprostitev, molitev... to kar veš in iskreno zaprosi za mamo, da se ji odpusti zaradi splavov, ker je to ubijanje ljubezni in otroka.
Če ne veš kako pojdi npr.: v cerkev... in naredi tam molitev iz srca
Na koncu sprejmi te dušice in jim daj mesto v družinski matrici.Koliko let si pa imela, ko je imela mama prvi splav?
Javi kako ti gre in kako je s koleni.
Hvala za nasvete.
S koleni je bolje, drugace, obcutljivost je se vedno tu, ampak drugace. Naredila sem to kar mi je Urska svetovala, bom ponovila vajo dokler ne cutim da je vse transformirano, zdaj se cutim da nek koscek manjka. To kar si mi ti svetoval sem tudi naredila in cutim da sem te duse res sprejela. Mami je naredila prvi splav okoli mojega sestega leta.
6 15.07.2018 10:35:10
Re: Kolena (6 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Vrtnica,
a mogoče veš, če je tvoja mama imela kak splav?
Ja, enega namenoma in dva spontana. So bili pa sele po mojem rojstvu in z drugim partnerjem.
Drugace sem zacutila to kar mi je Urska napisala. Hvala. Eno vprasanje se imam, ce nekdo ne ve kdo mu je oce in misli da je njegov oce nekdo drug, cigave blokade oz vzorce podeduje, od bioloskega oceta, ali tega za katerega misli da mu je oce, ali mogoce od obeh?
7 13.07.2018 15:20:03
Tema: Kolena (6 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Pozdravljeni,
najprej bi vam rada napisala da sem zelo hvalezna za vse na tem forumu, clanke, oddaje, svetovanja in vase delo nasploh. Zanima me, ce lahko vidite vzrok obcasnih bolecin v mojem kolenu oz kolenih, katere je ocitno podedovala tudi moja, zdaj 5 let stara hcerka. Pri meni so se te tezave zacele, ko sem bila stara priblizno 4 leta in se do danes niso nehale. Vecinoma je ta bolecina zvecer, in ali ponoci in mine cez kaksno uro samo, ce se umirim in dam mrzli oblog na koleno.
Hvala.
8 08.09.2017 13:47:54
Re: Otrokova agresivnost (5 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Pozdravljeni,
Imam podobno tezavo. Moja stiriletna puncka se vcasih zelo agresivno vede do mene, ali do moje babi (udari, mece stvari na naju) je drugace zelo zivahen in ustrajen otrok. Ko ji nekaj ni po volji oz. je uzaljena, zna imeti tudi histericne napade, ki trajajo tudi do 45 min (enostavno se ne more umirit in joka in krici ne glede na to kar ji se pove in naredi). Ko preneha jokat je kot da se nic ni zgodilo, prijazna vesela, razigrana.
Prosim za vpogled/nasvet. Hvala.
9 02.07.2017 08:02:08
Tema: Vreme (3 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Pozdravljeni, ker sem opazila da vecina ljudi, skupaj z mano,ima tezave s spremembami vremena, me zanima zakaj? Jaz reagiram z utrujenostjo, glavoboli, slabe sem volje, obcasno imam tudi bolecine v kolenih pa sem mlada, vcasih se sprasujem kaj bo ko bom starejsa
. S cem je to povezano, a smo vsi mi notranje odvisni od udobja ali lepega vremena? Prosim ce mi lahko date kaksen nasvet.
Hvala. Lep dan :-).
10 12.05.2017 15:56:51
Tema: Prebava (1 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Pozdravljeni,
Bila bi hvalezna za vpogled in nasvet glede mojih tezav s zelodcem. Imela sem trebusno gripo in po tem se obcutek slabosti, motnje v prebavi, zgaga, potreba po bruhanju in obcasne bolecine nadaljujejo ze par tednov. Zdravnik mi je predpisal tablete za zelodec katere mal omilijo zadevo in tablete katere pomagajo pri slabosti. To ni resitev, zanima me notranji vzrok. Vnaprej hvala.
11 06.02.2017 20:54:42
Tema: Moje ali tuje? (1 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Pozdravljeni,
Vcasih imam zelo zive sanje, pogosto me obcutki iz sanj spremljajo tudi cez dan. Tezava je v tem da pogosto sanjam mojo tasco in sestro mojega moza, ceprav ze dve leti nimamo nobenih stikov. Velikokrat mi kar same pridejo v misli in je to zelo motece zame, zelo neprijetno. Zanima me ali mi se to dogaja ker moram nekaj pri sebi razresiti, ali to pride prek moza, hcere, mogoce so to njuna razmisljanja katera zacutim. Zelo redko jih nekje srecam in to name sploh nima takega vpliva kot te misli in sanje. Sicer se mi pogosto dogaja da zacutim tuje emocije in jih tudi pomesam s svojimi. Rada bi izvedela tudi nacin kako razlikovati svoje od tujih misli in emocij. Hvalezna bom za nasvet in vpogled.
12 26.10.2016 09:42:12
Re: Bolecine in leva stran telesa (3 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Zoran, hvala za tvoj cas in odgovor. To kar si napisal je res, pocutim se kot da je moje bivanje na Zemlji skoraj pa kazen za nekaj, neka vrsta nazadovanja. Od malega se pocutim kot da me telo na nek nacin omejuje in ceprav razumem kako vse deluje in takoj cutim in vidim in razumem ljudi, nisem pa s njimi povezana, razen s mojo hcerko. Od kadar sem rodila sem bistveno bolj prizemljena. Do zdaj sem imela par vprasanj na tem forumu in sem vedno dobila kakovostne odgovore, ki so mi pomagali, je pa to zdaj prvic da mi pises/te da slabo zacutis moje polje, a bi me moralo skrbeti da mi primanjkuje energije? A je mozno da sem v tem casu cakanja na odgovor sama dojela kaj moram transformirati? Hvala.
13 18.10.2016 17:08:53
Tema: Bolecine in leva stran telesa (3 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Pozdravljeni, prosim za pomoc ker imam bolecine v levi strani telesa, predvsem v levi dojki. Tezave so se zacele po porodu. Zdaj so ze vec kot tri leta po porodu, bolecine pa vedno mocnejse. Zdravnik mi ne zna pomagati. Nekje sem prebrala, da je leva stran povezana z zensko energijo desna pa mosko, a je potem tezava lahko v nekem neravnovesju v moji zenski energiji? Najlepsa hvala. Lp
14 04.05.2016 18:19:15
Re: vnetje sinusov, prehlad (2 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Ja se mi je zdelo da je povezano ker sem opazila da bi rad mene okrivil za trenutno stanje v najinem zakonu in me je to razjezilo. Jaz sem pripravljena na odhod samo stvari bi prej rada postavila na svoje mesto. Hcerka je 3 leta stara in z ocetom imata odtujen odnos od zacetka. Najlepsa hvala za nasvete.
15 03.05.2016 07:10:13
Tema: vnetje sinusov, prehlad (2 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Spoštovani,
že od malega imam težave s sinusi, ali je to mogoče povezano z kakšnim vzorcem? Tokrat se je zgodilo da sva jaz in hčerka istočasno zboleli (prehlad) celo začel se nama je obema ponoči, ko sva istočasno dobili napad kašlja. Ona ima temperaturo že par dni, danes je boljš meni se je pa razvilo vnetje sinusov. Imate mogoče kakšen nasvet?
Mogoče ima tudi vezo to da bi rada šla stran od moža, pa ne najdem moči, strah me je in čakam na nek znak, ali da bo on ta kateri to sproži.
Hvala. Lp.
16 19.03.2016 10:52:34
Tema: utrujenost (1 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Spoštovani,
prosila bi za vpogled v zvezi z mojo utrujenostjo. Zadnje čase se počutim kot da mi je vse nekako motno v glavi, kot da ne morem jasno razmišljati, ta utrujenost se pozna predvsem na mentalni in emotivni ravni, pa se shujšala sem brez razloga, prebava je tud nekak v kaosu. Zmedena sem.
Najlepša hvala!
17 01.10.2015 11:41:29
Tema: Agresija pri otroku (1 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Spoštovani,
prosila bi za vpogled moje 2 letne hčerke. Drugače je čudovit otrok, ima pa težave ko nekaj ni po njeno, takrat postane zelo agresivna do drugih, do stvari, na koncu pa do same sebe. Vsako minuto bi nekaj drugega in dejansko je zelo zahteven otrok. Zanima me, ali je podedovala kakšen vzorec od mene, ali svojega očeta, ali je to nekaj njenega. Veliko sem delala na sebi in veliko vzorcev že predelala, verjetno je pa še kaj ostalo. Pomagala bi mi usmeritev in predvsem razlog njenega obnašanja, če sem to jaz potem imam še veliko dela in potem ko jaz to predelam naj bi se pri njej to uredilo...
Najlepša hvala!