Primož,
jaz vidim, da te nazaj vleče nekakšna "popkovina". Na eni strani te "popkovine" ženska, mati (pa ne zdajšnja) na drugi pa je ta povezava priklopljena na tvojo tretjo čakro.
http://pesem-duse.blogspot.com/2012/03/ … cakra.html
Bodi lepo
Borut
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Pesem Duše » Sporočila uporabnika Fotko
Strani 1
Primož,
jaz vidim, da te nazaj vleče nekakšna "popkovina". Na eni strani te "popkovine" ženska, mati (pa ne zdajšnja) na drugi pa je ta povezava priklopljena na tvojo tretjo čakro.
http://pesem-duse.blogspot.com/2012/03/ … cakra.html
Bodi lepo
Borut
Intervju z dr. Catherine Shainberg, ki na osnovi sanj s pomočjo kabale sprošča čustva, blokade...
"Sanjati bi morali vsaj enkrat na teden. Na ta način ohranjamo stik s svojo notranjostjo. V nasprotnem primeru nismo v dialogu s seboj, svojo podzavestjo. Kot bi imeli v rokah pomembno pismo, ki ga ne odpremo."
"Najvišji nivo dosežemo, ko sanjamo belo svetlobo."
Sanje poskušajo opozoriti zavest kaj se dogaja v podzavesti. Zdaj mi je jasno zakaj toliko sanjam ![]()
Zanimiv intervju v včerajšnji ONI (priloga Dela). Terapije skozi sanje...
Meni se pa sestavljajo puzzle življenja na sploh. Posamezni delčki najdejo sosednje in se spojiljo v večjo celoto. Poteka pa vse zelo nežno in počasi. Čutim pa, da še ni končano.
Pretok energije se je povečal, nekaj vzorcev, ki so me morili že nekaj časa mi je končno uspelo transformirati.
Je pa občutno laže delati z drugimi. Več informacij dobim pa te so bolj jasne.
Skalarni valovi so pa itak vsak dan močnejši. Kje je meja?
Tudi meni so energije na delavnici prebudile nove in ojačale stare občutke. Občutek pretoka energije in povezeve božansko-zemeljsko je sedaj prav neverjeten.
Skalarne valove prakticiram na domačih "poskusnih zajčkih" in je zanimivo kako so se pojačali v zadnjih dveh tednih.
Skupina je bila pa itak najboljša do sedaj.
Še naprej lep dan želim
Če ni šlo zame, sem do sedaj za take primere (prodaja avta, služba) narisal energijsko risbo. Po parih dneh se je vse skupaj razvilo tako kot je bilo zamišljeno.
Še naprej lep dan želim
Tudi jaz še vedno čutim posledice delavnice. Vsako jutro se zbudim z novimi simptomi predvsem na fizičnem telesu, ki pa potem čez dan počasi izginejo.
Imam občutek, da je bila aktivacija DNK najintenzivnajši proces, vsaj jaz sem občutil tako.
Fotko je napisal/a:Zoran, ali nas žival moči varuje tudi pred transformacijami (negativnih) občutkov, vzorcev?
Na delavnici sem pri vaji , ki smo jo delali v paru transformiral vzorec. Do kolen je šlo dokaj normalno neprej pa nikakor. Po končani "terapiji" sva ugotavljala, da ni steklo toliko časa dokler je bila prisotna žival moči. Ko se je odstranila je energija stekla. Doma se mi je ponovilo.Pri komu je bila prisotna žival moči in na kak način si jo zaznal? To je tvoja žival moči iz šamanske delavnice ali gre za kaj drugega?
Jaz kot "terapevt" nisem zaznal nobene živali moči ampak samo zastoj pretoka energije v višini kolen. Šele nekako po 20 sekundah je steklo. "Stranka" je med postopkom zelo živo videla žival moči in ko je mačka odšla je začutila pretok in olajšanje.
Zdravo!
Ta vikend sem zaključi z delavnico Pesem duše.
Vtisi? Zelo nihajoče tako telesno kot duševno vendar se počasi vse skupaj umirja. Dvakrat pa me je resnično "zadelo" enkrat prebava enkrat pa razbijane srca.
Sami postopki, ki smo se jih naučili na delavnici pa so mi že sedli do te mere, da ne razmišljam več kako kaj narediti ampak preprosto naredim. Pridejo pa nasproti zanimive in nepričakovane preizkušnje. Nekaterih že vem, da jih nisem opravil in bo potrebno ponavljati transformacije.
Toliko zaenkrat. Hvala Zoran
Zoran, ali nas žival moči varuje tudi pred transformacijami (negativnih) občutkov, vzorcev?
Na delavnici sem pri vaji , ki smo jo delali v paru transformiral vzorec. Do kolen je šlo dokaj normalno neprej pa nikakor. Po končani "terapiji" sva ugotavljala, da ni steklo toliko časa dokler je bila prisotna žival moči. Ko se je odstranila je energija stekla. Doma se mi je ponovilo.
Strani 1
Pesem Duše » Sporočila uporabnika Fotko