Zoran hvala.

Uganil si. Kot vedno  :prst:

Saj v tem je bistvo, da verjetno še nisem na taki stopnji, da bi bila zmožna uvideti vzrok in zato se to ponavlja. In potem  vzamem zdravilo, ko je bolečina prehuda. Ali pa se ne potrudim povsem dovolj. Verjetno bi morala še bolj vrtat posebi. Nekaj vzorcev sem v preteklem tednu odkrila, ne pa še tistega za grlo.

Grem naprej. Tudi s pomočjo tega foruma.
Hvala!!!

Pozdravljeni

velikokrat sem prebrala, tudi v knjigah g. Ogorevca, da se telo čisti skozi bolečino. Da če vzameš tableto si se prikrajšal za čiščenje in se bo zadeva ponovila. To se strinjam, ker se mi to tudi dogaja. Zanima pa me, kje je tista meja, ko postane fizična  bolečina že neznosna in ne zmoreš več pa si kljub temu dopoveduješ, da se čistiš. Meni se dogaja npr. začne se z vnetim grlom na levi strani, to si z barvno terapijo in vizualizacijo odstranim, ponoči se bolečina v hujši meri preseli na desno stran grla, ne morem požirat, bolečina se širi v desno uho, bezgalke mi otečejo, požirat ne morem več...skratka desne strani grla mi ne uspe porihrat z naravnimi sredstvi. In ko ne zmorem več pač vzamem kemično zdravilo. Do kdaj vztrajat na naraven način, da bolezen ne dobi prevelikih razsežnosti (lahko tudi bolečine na drugem koncu telesa), da si sam sebi ne narediš več škode kot koristi? Bi se bolezen res sama od sebe čez več dni umaknila, če vztrajaš brez tablet kljub temu, da se širi? Zanima me do kdaj vztrajat brez kemije, če na naraven način ne gre?

lp

ar3ka živijo

iz svoje izkušnje ti lahko povem, da je postavitev družine drugačna zadeva kot delavnica pri Zoranu in Urški. Sama sem delala postavitev kot tudi imela vlogo družinskega člana, ko so postavitev delali drugi- meni nepoznani ljudje. Če ne doživiš ne moreš verjet kako "padeš" v čustva in občutke osebe, ki jo "igraš". Povežeš se z dušo družine za katero se postavitev dela in na (meni) nerazumljiv način prevzameš občutke ene od oseb iz tiste družine katero predstavljaš.

Zadeva je dobra, očiščevalna, marsikaj "vidiš" in spoznaš. Predvsem pa vzemi s seboj (ko boš šla) kakšen paket robčkov-))

pa vse dobro

29

(16 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Hvala Zoran za tvoje usmeritve.

Urškini napotki so že obrodili sadove :prst: . Odnos je že bistveno boljši.

Iz srca hvala.

30

Urška, prav lepa hvala.

Moja podzavest je pa itak vedno nek " strog varnostnik", ki nikdar ne dovoli vstopa. Ne vem kako si ona zamišlja, da bom stvari razrešila, če vedno blokira vstop hmm najraje bi jo kar zamenjala :prst: ....

Nima nobenih bolezenskih znakov otrok. Pa tudi je bolj malo zadnje čase, je pa od vedno suhec.
Razmišljam že dalj časa, da bi ga vprašala kaj naj jaz pri sebi spremenim, kakšno mamo si želi pa si ne upam. Pa on bi rekel, tako, ki bi se igrala z njim.
Tudi sama sem imela velike težave s samozavestjo cca 35 let, sedaj je boljše pa še vedno nisem vedno v prvi vrsti, tako, da mogoče vpliva to nanj.  Zato, ker nočem, da bi imel težave s samopodobo kot jaz, zato se s tem obremenjujem, ker ga primerjam z otroki zelo samozavestnih in finančno uspešnih družin. Ker sem sama svoje talente zakopala in me v mladosti nihče ni vzpodbujal, da bi kaj vidnega dosegla, globoko v sebi pričakujem to od njega in ga motiviram in vzpodbujam. Vidim kaj moji straši pri meni niso naredili pa hočem to jaz pri svojem otroku.

Ni lahko biti straš, ko vzgajaš duha otroka.

Mu pošiljam ljubezen v srčece in ga toplo objemam :srcek:

Hvala in lepe dneve želim

31

Pozdravljeni,

Pri svojem otroku sem opazila, da že nekaj mesecev ni več tako "tople sorte" kot je bil do nedavnega. Od rojstva dalje je bil zelo topel.  Občutek imam, da sem nekaj v njem zavrla, ker je precej neubogljiv in nenehno-tudi v šoli, preverja kje so meje. Zato mi poči film in mu jih povem ven, nikdar pa ga ne udarimo. Tudi ponoči ima velikokrat med spanjem mrzle noge, kar ni bilo nikdar. Imam občutek, da sem v njem zavrla nekaj, kar bi prosto prehajalo. Nikdar ni ponosen na svoj uspeh, tudi ko nekaj naredi ali doseže uspeh-zmago pri športu reče, da je bil najslabši igralec, da je njegov izdelek v šoli najgrši,...sicer je brihtne glave.
Počutim se kriva, ampak tudi jaz nisem stroj-) do neke mere pač stvari prenesem in kar je višek mi povzroča velik stres.
Bi znal kdo reči kako naj stvari popravim?

lep pozdrav

32

(42 odgovorov, vpisanih v TV Preprosto naravno)

Pozdravljeni

V zvezi z angeli me zanima:
1. če nekaj prosim angela, se nanj obračam, da mi da moč za neko zadevo opravit, zakaj te moči ne čutim? Mi je da premalo, sem jaz preveč "zapacana" od znoter, da te njegove moči ne čutim, je moja volja šibkejša od moči, ki mi jo je angel poslal, ali sploh nisem kontaktirala z njim in je bilo vse le plod moje domišljije? Velikokrta se mi zdi, da je domišljija bolj kot da je bilo bitje svetlobe. Razen, ko je bila res fizična manifestacija.
2. se moram obrnit na angela varuha preko Boga- Najvišjega dobrega ali lahko direktno na angela?

lp

33

(187 odgovorov, vpisanih v TV Preprosto naravno)

Kako lepo mu je pruisluhniti. Ko ga poslušam mi kar prihajajo na površje prepričanja potreba zamenjave. Pa kar napolni me z energijo njegov govor :prst:

Hvala vama Urška in Zoran za oddajo/e.

bodite dobro

34

(128 odgovorov, vpisanih v Razno)

Lexi

hvala za to. Špica :prst:

Tvoje, sedaj že bivše, prijateljice se noro oklepaš. Sama si napisala, da te« je blazno strah, da me želi zradirati iz svojega življenja«. Pa kaj če te zradira?? Pa kaj, če si najde drugo družbo?  Nikogar ne moremo prisiliti, da je naš prijatelj. Navezana si nanjo pa tudi sama s seboj ne znaš biti. Pride obdobje v življenju, ko človek začuti, da z nekom ni več na »isti valovni dolžini« in gre svojo pot.

V najstniških letih sem tudi sama imela »prijateljico« za katero sem hitro spoznala, da me ima le zato, da me v nekem smislu izkorišča. Ko mi je bilo 18 let sem naredila vozniški izpit in prišla hitro do avta, pa smo hodile pohajat, na žure. Ona je v najstniških letih ostala brez mame, oče si je našel drugo, stari straši so bili zelo konzervativni,…opazila sem, da si blazno želi nekoga, ki bi jo ljubil. Spoznala je fanta, hodile smo na plese, da sta se tam videvala, plačevala mi je za bencin,..ko sta začela resno zvezo me ni niti poklicala več, popolnoma nič. Moja mama veliko let tega ni mogla sprejeti, sama pa sem razumela, da sem »sredstvo«, da poišče ljubljeno osebo in gre od doma. Že veliko let je poročena s tem človekom, imata družino in nimava nobenih stikov več. Zanjo me ni več. Ampak jaz sem SREČNA, da je ona srečna, čeprav sem bila le kamenček v mozaiku njene sreče. Ničesar ji ne zamerim.

Pa to ni edini primer v življenju, ko smo iz »dobrega« prijateljstva prekinili vse stike zaradi različnih pogledov na določeno situacijo. Potem pa itak spoznaš nekoga drugega….samo zamerit ne smeš tistemu, ki razmišlja drugače kot ti.

Vsak ima pravico razmišljati po svoje, si izbirati prijatelje s katerimi čuti, da se »poklopi«.  Tudi tvoja prijateljica.

Vse dobro ti želim  :srcek:
Valčika

36

(6 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Hvala. Ja dela sedaj stran smile
Sem ti poslala meil.

lp,Valčika

37

(6 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Tina pozdravljena

Imam nekaj vprašan zate pa se priložena internetna stran ne odpre. Imaš kakšen e-mail?

lp, Valčika

Pozdravljena Urška

Zadetek v polno!
Hvala!

Po cca 4 mesecih od drugega abor. se mi je vsaj to "pokazalo", da sem močno prehlajena vsak mesec.
Brezpogojno sprejet tak dogodek je težko. Prvega še še, ko pa se to ponavlja, zakajem ni konca.
Težko ju je dati iz misli ven. Še posebej zato, ker vidim  povezavo s tem, da moram pri sebi nekaj popraviti-ozavestiti, da se to ne bi ponavljajo. Morebiti mora tudi mož kaj porihtati pri sebi, ne vem.

Po tvojem nasvetu sem predihala in dogodka poslala v božjo luč ter si potegnila iz čiste energije zeleni žarek v področje srca, da mi pozdravi bolečino. Odprla sem se za spoznanje vzroka. Hipnega odgovora sicer ni bilo- mogoče pride kaj v sanjah. Običajno prihajajo simboli skozi sanje.

Saj počasi grem dalje, ampak res po polžje.

Hvala, Urška. Si prava  :rose:
Bog ti povrni!

Pozdrav

Ja, Urška, mi povzroča preglavice, ker pride zraven še malo vročine, iz nosa mi gre gnoj, trga me po mišisah in bolijo kosti-ampak ne zelo, zelo močno, ravno toliko da težko delam in je bolje če ležim.
Kako dolgo se pojavlja ne vem točno. Več mesecev. Zna biti v povezavi z 2x spontani abortus?

lp, Valčika

Pozdravljeni

Spoznala sem, da imam vsak mesec v času ovulacije večji ali manjši prehlad. Ne pridem pa do odgovora kaj mi podzavest oz. telo sporoča.

Prosila bi, če mogoče kdo zazna, če se skriva katero prepričanje ali sporočilo? Vsaj smer, da grem v pravo smer vrtat. Ker ko sprašujem v meditaciji se mi zdi, da dela moja domišljija 100/h in so odgovori njen plod.

lep pozdrav, Valčika

41

Hvala.
Saj problem je vedeti kje je še zdrava meja kontrole in kdaj gre že čez. Vsak ima svoj občutek meje. Jaz svojega otrok svojega. In potem se malo križamo....
ma bo že šlo :prst:

42

Ja, ja vem kaj bo, Urška - razpuščeno stanje bo. Nalog ne bomo pisali, tuširali se ne bomo, zvečer bomo šli spat okrog polnoči, zjutraj prespali šolo, jedli samo piškote... smile vse to in še več.

Nič ne začutimo pri njem takrat. Tudi mož ne. Zna pa biti v povezavi s tem, da si že več let grize nohte.

Delam na sebi, iščem odgovorin verjamem, da bo prišel, ker mi je starka v sanjah povedala, da imam vse odgovore v sebi....ni pa povedala kako priti do njih hmm.....

43

Hvala Urška.
Me bolj skrbi, da mogoče ne počne tega,  ker je otrok, ki neprestano preverja kje je zgornja meja početja stvari. Včasih se kljub vsemu njegovemu ugovarjanju in kljubovanju sprašujem, če morebiti nisem preveč stroga pa izhaja njegovo početje iz tega. Samo to me skrbi. Kaj lahko spremenim pri sebi, ker vem, da prenašam vse nanj. Čeprav se velikokrat »krotim«, da ne izbruhnem v glasnejše tone ampak se pogovorimo kot prijatelji in ne starš-otrok.

44

Ta zadeva se vleče že več kot eno leto mogoče že dve. Se pa ne dogaja nič z--- smile ostaja obrnjen dol lol ni opazit vzburjenja. Se samo drži, ni drgnjenja.
Mislim, da ni pod kakšnim stresom, ker živi/mo po ustaljenih navadah, nobenih posebnih stresov. Sprašujem  se, če je morebiti kaj kar moram sama oz. mož (oče otroka) spremenit ali ozavestit pri sebi, da to prek biopolja vpliva na sina. Vzrok za sinovo početje iščem pri sebi oz. možu. V tej smeri gre moje razmišljanje ne pa spremenit otroka.

45

Imam sina starega 7 let. Že dolgo časa opažamo, da se veliko prijemlje za spolovilo-lulčka smile . Smo se že večkrat pogovarjali zakaj to počne, pa odgovori da ne ve, kar tako. Ne tišči ga na vodo, nima preozkih oblačil, nobenih bolezenskih znakov...Pa me zanima, zakaj to počne, ker nikoli ne vidim nobenega njegovih prijateljev, da bi se tako pogosto držal za---. Skušamo  ugotovit kako se počuti takrat, če ga je strah ali kaj drugega, pa ne skapiramo kaj je. A mi prosim zna kdo povedat kaj je na stvari, ker se mi ne zdi OK. Tudi, ko nastopa kje ali pri športu na tekmi, doma, v bazenu, skratka povsod je isto.

Špelca13, če ti lahko podam še jaz mojo izkušnjo, pa brez detajlov v nulo smile

Na regresijo sem šla s točno določenim namenom, da razrešim neke zadeve, ki se  mi vlečejo že več let. Ampak, od tega nisem dobila nobenega videnja ali spoznanja, sem pa dobila spoznanja o drugih stvareh na katere prej nisem niti pomislila. Smrti neposredno nisem podoživela samo ležala sem v krsti in videla kako mi je  duša šla ven.  Sama regresija je trajala cca 3 debele ure. Veliko je bilo solz ob raznih spoznanjih med samo regresijo, tresenja, "elektrike" po levi in desni strani telesa-menda se takrat menja energija.  Pa božanske umirjenosti. Po končani seansi pa sem se počutila lahka kot peresce. Oči sem imela nenavadno čiste po regresiji veliko časa. Skratka ni bilo bavbav, pa tudi polno užitkov ne, bilo pa mi je zelo zelo koristno in očiščevalno. Vedela sem tudi, da bo treba to še ponovit, ker sem spoznala, da v eni seansi nisem "spucala" vsega.

Sem pa prepričana, da jo doživi vsak drugače, odvisno kako globoko v regresijo padeš, kaj razrešuješ ter koliko si ga "biksala" v prejšnjih življenjih.

Če stvari drugače ne moreš razrešit pojdi mirna na regresijo brez pričakovanj. Jaz sem jih v podzavesti imela, čeprav sem si govorila, da ne pričakujem nič smile ampak svoje podzavesti ne moremo pretentati.

47

(11 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Hvala Zoran.

Ampak, ta neprijetnost v prsnem košu in stegnih ter rokah je tako nepopisno moteča, da enostavno ne zdržim v tem položaju (na hrbtu). Moram se obrnit na bok ali na trebuh in potem mi tudi koncentracija pade na 0 smile . Bistveno manjši je ta občutek, če sedim. Zakaj je taka razlika?

A neprijetnosti se daja ven iz sebe samo z dihanjem? Ali je še kak drug način?

48

(11 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)

Ko delam meditacijo po tem zvočnem zapisu, čutim v prsih neprijeten občutek, gre mi na jok ampak jokat ne morem. Tudi ko grem spat zvečer in se vležem na hrbet mi je to zelo zelo neprijeten položaj- v njem ne zdržim, ker čutim zelo neprijeten občutek v prsnem košu, ki se potem širi v roke, stegna. Moram zamenjat položej, sicer me dela nervozno. To traja že precej let. Verjetno z mojo dušo nekaj ni OK smile .

Glede na to, da duša biva v prsnem košu, ga res zapusti skozi plexus solaris? Na regresiji sem pri sebi videla, da je šla tam ven iz telesa.

49

(9 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Hvala za nasvete in poglede.

Sedaj pa ne vem ali ste ši skozi isto kot grem jaz ali me tako dobro berete smile Ampak res po ozaveščanju bi potrebovala mir in malo samote, da se "usedem v novo stanje" pa je to sila težko zaradi družine in otroka, ki si neprestano želi moje bližine in pozornosti. Tako, da se po ozaveščeni stvari, ker pride hitro do kakega konflikta, počutim razcefrana. Nisem še v novem sedlu in vleče me spet  nazaj. Skratka to obdobje je mučno.

Se dogaja pa še nekaj, nisem pa še  opazila ali je povezano z ozaveščanjem ali ne. Velikanska nihanja v razpoloženju v enem dnevu. Od nepopisne sreče in občutka, da bi objela ves svet in vsakega človeka posebej do skrajnega roba, ki meji že na depresijo, ko mi je vsega "do vrha", mi gredo vsi in vse na živce, nikogar ne morem videti, skrajen občutek nemoči nad tokom dogodkov v življenju, obup, solze, občutek, da sem nerodovitna zemlja iz katere ne vzklije nič dobrega razen obupa in nemoči.

50

(9 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Res se dogaja nekaj takega. Kot da sva v meni dve osebi. Ena sem jaz Valčika, ki si želi pozitivnih sprememb, druga oseba pa je del mene, ki kot da si želi trpljenja. Kot, da noče sreče in dobrega.

Mogoče je Valčika moje fozično telo, ki ima fizične želje, druga oseba pa moja duša, ki ima svoj namen in se z željami in idejami mojega  fizičnnega telesa ne ujema.

Pa ima v svoji biti duša res željo po trpljenju? Ali ona smatra to kot izkušnje in jih moj razume razume kot trpljenje?

Zadnje čase se počutim kot reinkarniran esesovec....