no, spet mi grize tekst
mogoče je tudi to kakšen znak pa še nisem dovolj pismena, da bi razumela
Pred par leti se je tudi meni zgodilo nekaj takega, ko sem kar nekako vedela, da so na delu bitja svetlobe.
Bila sem noro ljubosumna na moža, ker je hodil na kosilo s sodelavko. Mislila sem, da ima kaj z njo. Doma je postajalo zaradi tega kar hudo stanje. Nekega dne, ko nisem več zdržala sem vtipkala št. telefona njegove sodelavke v službi, da jo pokliče in jih ji "napojem" precej krepkih. Ko sem vtipkala št. je v telefonu nekaj škrknilo in telefon se je pokvaril. Bilo je krasno pomladansko vreme. Od tistega momenta dalje telefon ni več delal. Čez par dni so na terenu zadevo popravili telekomovi uslužbenci, da je spot delal. Bila sem noro besna na moževo sodelavko. Najraje bi jo zlasala, ozmerjala,...In čez nekaj mesecev sem dobila službo v podjetju, kjer je ona delala-zasedla sem njeno del. mesto in še danes se dobro razumeva
Ta izkušnja mi je bila najmočnejša, ko sem enostavno vedela, da so posredovali angeli oz. bitja svetlobe. Bi si pa žežela še več njihovih jasnih znakov oz. smerokazov kako in kam. Upam, da "berejo" tole
in se mi javijo.