Živjo, Šri delboj,
glede problema nizke samopodobe, za katero praviš, da se ti vleče od otroštva dalje, začutim, da se je začela v enem od prejšnjih življenj, ko si bil rojen kot invalid. Morda je šlo za bolezen, ki je skozi čas napredovala; izgleda mi kot bolezen, ki prizadene mišice, kot je mišična distrofija.
Zaradi svojega izgleda si se umikal v osamo, nisi želel biti izpostavljen, padel si v vlogo žrtve, občutek nemoči, imel si zelo slabo samopodobo. Od tu se ti vlečejo isti občutki, isti vzorci, čeprav si v drugem telesu in v drugem času. To je popolnoma normalno, večina nas vleče vzorce in travme iz prejšnjih življenj. To so največkrat tiste zadeve, za katere nimamo pojma, zakaj jih delamo, zakaj tako reagiramo.
Začutim, da se je skozi življenje takrat v tebi prebujal moški, ki se je želel tudi izraziti, vendar nisi dobil primerne partnerice, ki bi razumela in te podprla.
Samostojno razreševanje prejšnjih življenj je morda malce težje, vendar se da.
Narediš os sveta ali linijo hare, skozi katero boš dobil povečano stopnjo energije, ki ti bo pomagala razrešiti travme in vzorce. Potem se preko tankega žarka spustiš v tisto življenje (ni ti treba razmišljati, kako to narediti, ker zavest sama ve; ti samo daš namero) in tam samo začutiš/vidiš vse, kar se ti je dogajalo. Spusti iz sebe občutke in čustva, ki se ti pojavijo: morda žalost, jeza, občutek ujetosti, jaz sem žrtev in podobno.
Na koncu si reci: osvobajam se ujetosti v tisto življenje - z zavedanjem, da je bila to izkušnja za tvojo dušo, iz katere si se že naučil in jo zdaj zapiraš ter puščaš za sabo. Odpri se življenju tukaj in zdaj.
Če ti bo lažje, pa poišči pomoč nekoga, ki te bo vodil skozi proces.
V sebi imaš moč, le da je trenutno morda še ne vidiš in ne občutiš.
Vse lepo ti želim