Kar se tiče samega avtogenega treninga, je bilo predavanje dobro. Vendar me moti, ker se nimam na koga obrniti, ko mi vaje doma ne gredo. Potrebovala bi nekoga, da ga lahko pokličem, vprašam ...
77 24.02.2011 19:18:31
Re: Avtogeni trening (24 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
Seveda se strinjam. Hvala za tako hiter odziv. Krasni ste.
78 24.02.2011 19:06:43
Re: Avtogeni trening (24 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
Mene pa zanima, kako lahko dokončam avtogeni, bila sem dvakrat ( zaenkrat imena ne bom omenjala kje ) in imam zelo, zelo slabe izkušnje. Upam pa, da ni avtogeni pogoj, da pridem na delavnice reikija. Rada bi si pomagala, kajti resnično pomoč potrebujem. Lep pozdrav.
79 08.02.2011 22:16:25
Re: Reiki (326 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
Začetek avtogenega imam za sabo, me pa ni navdušil. Vaje mi ne gredo, zato sem jih opustila.
Me pa nekaj zanima. Kako je z reikijem? Ali po končani stopnji pomagate, če nekomu pač ne gre in če, kako?
Že vnaprej hvala za odgovor.
Hvala, najbrž bom imela na tisoče vprašanj. Vseeno bom poskušala speljati avtogeni do konca. Zagotovo pa na reiki pridem k vam. Lep pozdrav. ![]()
80 04.02.2011 20:49:08
Začetek avtogenega imam za sabo, me pa ni navdušil. Vaje mi ne gredo, zato sem jih opustila.
Me pa nekaj zanima. Kako je z reikijem? Ali po končani stopnji pomagate, če nekomu pač ne gre in če, kako?
Že vnaprej hvala za odgovor.
81 16.01.2011 22:29:45
Re: Delavnica - "Pesem duše" (153 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
Boyana je napisal/a:Spremljam vse, ni mi všeč, da se tu nič ne dogaja.)
Nekoč bi rada sama vodila kakšne delavnice, zanima me vse kar je tako ali drugače povezano z duhovnostjo.Mogoče je pa to zate prilika, da oživiš tisti konec Slovenije, kar se duhovnih aktivnosti tiče. :prst:
Najbrž ... Vse se dogaja z namenom ... Hvala, ![]()
82 16.01.2011 22:26:50
Jaz grem postopoma, najprej avtogeni, potem reiki. Navdušena sem nad njim. ![]()
83 15.01.2011 19:53:47
Re: Delavnica - "Pesem duše" (153 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
Prekmurje bo pa itak prej odplavilo, preden se kdo spomni in nas obišče ...
Vendar jaz nerada vozim in selila se ne bom več, to je že tretji kraj kjer živim. ![]()
Spremljam vse, ni mi všeč, da se tu nič ne dogaja.)
Na avtogeni grem pač v Ljubljano, kaj pa naj ... Nekoč bi rada sama vodila kakšne delavnice, zanima me vse kar je tako ali drugače povezano z duhovnostjo.
84 15.01.2011 19:47:03
Re: Predlogi (21 odgovorov, vpisanih v Razno)
http://www.compat.org/geeklog/index.php?topic=kristali
Na tem naslovu imaš dva kontakta za kristale in njih uporabo.Veliko zadovoljstva ti želim ob prebiranju.
Hvala. )
85 14.01.2011 23:42:53
Re: Koliko poznam samega sebe (10 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
Strahov ... Težko se jih je kar tako znebiti. Včasih tu ne pomaga niti alternativa, žal. Moji izvirajo bog ve od kdaj, ampak sem kljub temu v življenju naredila kar nekaj korakov ... Na bolje. Še marsikaterega bi lahko, če me ne bi ovirali tile moji strahovi.
86 14.01.2011 23:37:06
Re: Prejsnja zivljenja, Regresija, Reinkarnacija (7 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
Jaz pa bom dala skozi to regresijo.
Najbrž sem bila v prejšnjem življenju hudo osamljena, kajti v tem imam dedcev čez glavo!
Je pa res da me tole že nekaj let zanima in res sem vesela da sem vas našla. ![]()
87 14.01.2011 23:26:01
Prekmurje bo pa itak prej odplavilo, preden se kdo spomni in nas obišče ...
88 14.01.2011 23:18:18
Re: Domača zdravila proti brezvolji in depresiji (15 odgovorov, vpisanih v Zdravo življenje)
Le tole bi dodala :Če kdo uživa antidepresive, šentjanževke NE SME uživati.
89 14.01.2011 23:11:43
Re: Predlogi (21 odgovorov, vpisanih v Razno)
Forum je krasen. Nisem še vsega prebrala, veliko je napisanega. In to res kakovostno.
Ničesar pa ne najdem o kristalih, niti s področja astrologije ... Ali to ne sodi sem?
Hvala.
90 14.01.2011 22:47:12
Re: mama, materinstvo (8 odgovorov, vpisanih v Razno)
Biti mama ... Najlepši, a tudi najtežji poklic na svetu. Res je da mnogo mam v času odraščanja svojih malčkov pozabi nase. Cilji, želje, nemalokrat izginejo neznano kam. Moški se spremenijo v zdolgočasene tv tipe ... Tako kot na svoje obveznosti do družine pozabijo tudi na romantiko. Spremenijo se v dolgočasne, napihnjene riti.
Obstajajo svetle izjeme, ( menda ), kajti jaz ne poznam nobene ... Tako.
91 14.01.2011 22:37:40
Re: Neprizemljenost (62 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
Hvala, Zoran.
Bo kar držalo.
Tale avtogeni ... V bistvu se ga bojim, ampak čutim da je skrajni čas da nekaj naredim zase.
Lep pozdrav.
92 13.01.2011 23:01:43
Re: Rojstni dan foruma :) (9 odgovorov, vpisanih v Razno)
Iskrene čestitke! Naj vam bo še naprej naklonjena sreča,
:prst:
93 13.01.2011 22:57:59
Re: Neprizemljenost (62 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
Me pa še nekaj zanima ... Dogaja se mi, da to moje " plavanje v oblakih " zamenjuje neko meni nepoznano razpoloženje. Vedno sem se rada smejala, zato sem v družbi priljubljena. Zadnje čase, natančneje mesec dni pa me spremlja slabo razpoloženje, vse kar me je nekoč veselilo mi postaja odveč ... Tudi zato sem se odločila za avtogeni trening. A je to zdaj drugačna neprizemljenost?
94 11.01.2011 23:24:30
Re: Videnja (8 odgovorov, vpisanih v Osebna rast in duhovnost)
Verjamem ... Marsikaj sem doživela, videla česar drugi niso. Nekoč sem povedala mami. Skoraj znorela je, bila sem vse le človek ne ... Začela sem iskati logične razlage ... In tako zašla v duhovne vode. Nekaj pa vem - Pri svojih otrocih napak svojih staršev, še zlasti mame, ne bom ponovila.
95 11.01.2011 23:08:30
Re: Duse, ki kradejo energijo (49 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Res zanimivo branje ... Po prebranem sodeč tudi moja duša ni več cela,
Slišala sem že da lahko z meditacijo dosežeš ravno nasprotni učinek.
Vas forum je pa res poučen. V teh nekaj dneh kar vas obiskujem, sem izvedela veliko novega. Hvala.
96 11.01.2011 22:31:42
Re: SAMOMOR ... (46 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Boyana je napisal/a:Življenje gre naprej, se mi pa zadnje čase dogaja, da svojega pastorka sanjam ... Skoraj vedno je oblečen v črno in ves čas mi govori da bo storil samomor ... Odgovarjam mu, da kako, saj ga je že ... Verjamem da so sanje odraz moje podzavesti, vendar bi se jih zelo rada rešila. Imam morda kdo kakšen nasvet kako?
Iskreno sožalje. :rose:
V sanjah se lahko že sedaj pogovarjaš s pastorkom, vendar ga sprašuješ vprašanje, kako, če ga je že?, ki ti ne daje zadovoljivega odgovora. Sanje lahko aktivno programiramo, če le iskreno želimo. Če želiš najti odgovore, ki te zares zanimajo, pred spanjem napravi krajšo meditacijo, v kateri si postavi namero, da se odpiraš za pogovor z njim in da naslednjič, ko boš ponovno sanjala te sanje, vprašaš: kaj je s svojim dejanjem samomora želel sporočiti? Kaj to zate pomeni, kakšno sporočilo ti prinaša s tem dejanjem? Kaj lahko storiš, da se bodo ponavljajoče se sanje končale? Če želiš, lahko njegovi duši ponudiš podporo, da bo našla pot v svetlobo - vprašaj ga, kaj lahko v najvišje dobro storiš, da mu pomagaš priti v svetlobo? Vsa ta vprašanja lahko njegovi duši zastaviš tudi v običajni meditaciji. Zelo dobrodejno deluje, če se prižge tudi svečka za njegovo dušo.
Imaš podporo. :prst:
Hvala ... Odgovor je več kot izčrpen,
, prav razveselila sem se ga.
Svečke mu nažigam vsak dan, je pa težava kar se meditacije tiče ... Laik sem, pojma nimam kako se izvaja. Grem pa konec meseca na tečaj avtogenega treninga, upam da se kaj naučim.
Sama vem da bi mi bilo veliko lažje če bi kaj takega obvladala, a vse do danes nisem imela priložnosti. Dobila sem jo in izkoristila jo bom.
Še enkrat iskrena hvala, ![]()
97 11.01.2011 00:23:19
Re: Izpiti (4 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Študiram medicino, nekako z lahkoto opravljam izpite, se mi pa zatika pri matematiki ... Bom uporabila ta nasvet,
, hvala.
98 10.01.2011 23:56:23
Re: SAMOMOR ... (46 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Me pa še nekaj zanima. Ima morda kdo izkušnje s samomori? Zakaj se zanje odloča toliko mladih? Naš fant ni osamljen primer ... Ne znajo, ne morejo ali res nočejo živeti? Kako bi jaz lahko prepoznala kaj namerava? Nikoli ni pokazal da je kaj narobe ... Včasih se ujamem, da sem jezna nanj ... Vem da to ni prav, vendar tudi ni prav da nas je s svojim nespametnim dejanjem tako zelo prizadel. ![]()
99 10.01.2011 23:47:21
Tema: SAMOMOR ... (46 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))
Nikjer nisem zasledila teme o samomorih, če sem to spregledala, me prosim popravite ...
V mesecu septembru je moj mladi pastorek storil samomor. Da ga je do potankosti načrtoval pove dejstvo da se je obesil na svoj dvajseti rojstni dan. Bil je lep, mlad in nasmejan fant. Ni pil, ne kadil ... Sama sem njegovo tragično smrt potisnila nekako v podzavest, saj sem vse dni po njegovi smrti potrebovala moč za njegovega očeta in svojo najmlajšo hči, katera ima komaj pet let in pol. Življenje gre naprej, se mi pa zadnje čase dogaja, da svojega pastorka sanjam ... Skoraj vedno je oblečen v črno in ves čas mi govori da bo storil samomor ... Odgovarjam mu, da kako, saj ga je že ... Verjamem da so sanje odraz moje podzavesti, vendar bi se jih zelo rada rešila. Imam morda kdo kakšen nasvet kako?
Lep pozdrav
100 10.01.2011 23:34:17
Re: Vesel božič in srečno novo leto (24 odgovorov, vpisanih v Razno)
Naj bo vaše leto preprosto SREČNO!